Golf i omegnen af d'Oro

Ikke alle forbinder Italien med Golf, men der er adskillige fine baner, og der findes 3 fine golfbaner i umiddelbar nærhed til Antico Frantoio d'Oro.

Andelshotellernes Golfklub
På baggrund af interessen for golf er der oprettet Andelshotellernes Golfklub
Hvis man gerne vil blive medlem, så skriver man til Info@andelshotellet.dk og indbetaler 500 kr (der anvendes til at købe klippekort) til klubbens bankkonto: Middelfart Sparekasse. Reg.nr.: 1684, Konto nr.: 3232 593791. Skriv navn + andelsnummer + medlemskab.

På Andelshotellet er der flere golfvogne og 7 golfsæt til rådighed: 4 herre-højre-hånd, 1 herre-venstre-hånd, 1 dame-højre-hånd og 1 dame-venstre-hånd.
Udstyret kan af andelshavere og registrerede gæster bookes under menuen Udlån af udstyr.

 

Golfsæt       Golfvogne

 

Facebookgruppe: Andelshotellernes Golfklub.
Der er oprettet denne lukkede facebookgruppe for alle andelshavere i Antico Frantoio d'Oro i Italien og i Bolnuevo-Mazarrón i Spanien.
Venner, der interesserer sig for golf, er også velkomne.
Derudover vil gruppen være åben for interesserede, som overvejer at blive andelshavere. 

Golf Club Lamborghini 14 km fra Oro
golf.tenutalamborghini.it
Skabt af motorlegenden Ferruccio Lamborghini. 9-huls bane.
Andelshotellernes golfklub har lavet aftale med Lamborghini-banen (9 huller) (ca 12 km fra Oro) og købt klippekort der ligger i klubben.
Herefter kan man bruge klipkortet til at spille.
En runde vil med klipkortet kun koste 150 kr, som man efterfølgende indbetaler til golfklubbens konto: Middelfart Sparekasse. Reg.nr.: 1684, Konto nr.: 3232 593791. Skriv navn + interesse, og meddeler Andreas Andreas@andelshotellet.dk hvor mange klip du har anvendt.

Golf Club Perugia 20 km fra Oro
www.golfclubperugia.it
Stor 18-huls bane. Par 72
Andelshotellernes golfklub har købt klippekort der ligger i golfklubbens sekretariat, med “andelshotellet”. Du oplyser dit navn og andels nr. som noteres i klubben og meddeler Andreas Andreas@andelshotellet.dk hvor mange klip du har anvendt.

Antognolla Golf 37 km fra Oro
www.antognollagolf.com/
Gennemrenoveret i 2018, af designer Robert Trent Jones. Kendt som en af de flotteste og mest udfordrende baner i Italien.