Golf i omegnen af d'Oro

Ikke alle forbinder Italien med Golf, men der er adskillige fine baner, og der findes 3 fine golfbaner i umiddelbar nærhed til Antico Frantoio d'Oro.

Andelshotellernes Golfklub
På baggrund af interessen for golf er der oprindeligt oprettet Andelshotellernes Golfklub
Konceptet er ved generalforsamlingen marts 2024, blevet ændret til, at man automatisk er medlem af Antico Frantoio`s Golfklub via sin ”andel”. Det nye koncept rummer muligheder for andelshavere, både golfspillere og andelshavere som ikke spiller golf, men som gerne vil benytte faciliteterne og restaurant i golfklubberne, som vi har etableret aftaler med. (se de enkelte klubber herunder) Du dokumenterer dit medlemskab ved at fremvise dit ”Antico Frantoio golfklub medlemskort”.

På Andelshotellet er der flere golfvogne og 7 golfsæt til rådighed: 4 herre-højre-hånd, 1 herre-venstre-hånd, 1 dame-højre-hånd og 1 dame-venstre-hånd.
Udstyret kan af andelshavere og registrerede gæster bookes under menuen Udlån af udstyr - og med de blå genvejstaster.

 

Golfsæt       Golfvogne

 

Facebookgruppe: Andelshotellernes Golfklub.
Der er oprettet denne lukkede facebookgruppe for alle andelshavere i Antico Frantoio d'Oro i Italien og i Bolnuevo-Mazarrón i Spanien.
Venner, der interesserer sig for golf, er også velkomne. Derudover vil gruppen være åben for interesserede, som overvejer at blive andelshavere. 

Lamborghini Golfclub aftale overrækkelse feb 2024

Mr. Lamborghini golfclub himselves

Golf Club Lamborghini

14 km fra Oro

Loc. Soderi 1
06064 Panicale

golf.tenutalamborghini.it

Golfmanager Alessio Urbani

Skabt af motorlegenden Ferruccio Lamborghini. 9-huls bane.

Lamborghini levede på stedet i 23 år, hvorfra han drev sine vigtigste passioner biler, traktorer og vin. Bag banen ligger stadig en lille landingsbane for mindre fly. Når man ankommer til golfbanen, kører man tværs over gårdspladsen for vingården. Golfbanen blev etableret i 1991 og Lamborghini døde i 1993.

Golfbanen er uden større højdeforskelle og en god bane at spille på som begynder og øvet. Her kan du spille uden at blive presset bagfra. Banen vurderes som let til middelsvær.

Andelshotellernes golfklub har lavet aftale med Lamborghini-banen (9 huller)

Aftalen omfatter følgende priser for Green Fee og har yderligere en rabataftale til restauranten, (bordreservering nødvendig), som er beliggende lige ved siden af golfklubben og kan benyttes af alle vores andelshavere.

Man fremviser sit ”Antico Frantoio” medlemskort og opnår rabat iht. aftalen.

Priser:

9 huller       32 Eur

18 huller     60 Eur

Ved køb af 18 huller Green Fee (daglig rate), kan du spille hele dagen uden limits.

 

Driving range/practice 8 Eur

Tenuta Lamborghine Restaurant 10% discount/rabat (reservering nødvendig)

Perugia Golfclub aftaleoverrækkelse feb 2024 Andrea Ginocchietti og FBH

Golf Club Perugia

20 km fra Oro

Localita Santa Sabina
06132 Perugia

www.golfclubperugia.it

Golfmanager Andrea Ginocchietti

Stor 18-huls Parkbane. Par 72

Banen er hyggelig og pænt vedligeholdt. Mange jævne huller, men også mindre højdeforskelle, lej evt. en golfcar. Banen vurderes som middelsvær til svær.

Priser: i Eur                      9 huller        Weekend    18 huller     Weekend

Fra Januar-Marts           26                 30                 37,5              45

Fra Nov-December        26                 30                 37,5              45

Fra Apr-Oktober            26                 30                 45                 52,5

Antognolla Golf aftale overrækkelse feb 2024

Cesar og FBH aftaleoverrækkelse feb 2024

Cesar og FBH aftaleoverrækkelse feb 2024

Antognolla Golf

37 km fra Oro

Strada San Giovanni Del Pantano
06133 Perugia

www.antognollagolf.com/

Golfmanager Cèsar Burguière

Gennemrenoveret i 2018, af designer Robert Trent Jones. Kendt som en af de flotteste og mest udfordrende baner i Italien. Blev i 2020 og 2022 udnævnt til Italiens bedste bane.

Banen henvender sig til publikum der ønsker at spille golf i de flotteste omgivelser og vurderes som middelsvær til svær. Banen er af højeste kvalitet, det er en oplevelse i særklasse.

Selvom du ikke er golfspiller, byder Antognolla Golf dig velkommen i den hyggeligste restaurant med alt hvad hjertet begærer og vores rabataftale gælder også her. Der serveres alle tre måltider, så ingen behøver at gå forgæves. Selvom du ikke spiller golf, så prøv at gå fra klubhuset, gennem tunnelen under vejen, frem til første udslagssted ved hul 1. Du bliver mødt af ”et malerisk indtryk af natur”, næsten som et postkort. Fra 2026 står et helt nyt Golfresort, med Spa afdeling, hotel og renoveret eksisterende slot færdigt, beliggende oppe ad bjerget, som udvidelse til borgen man ser oppe på bjerget.

Til golfere: overvej evt. at leje et golfsæt, som tilbydes under rabataftalen, det er helt nye lejesæt af højeste kvalitet, som udskiftes jævnligt, idet flere vælger at købe sættet efter at have prøvet på banen.

Priser:

Green Fee:

Normal pris weekend      100 Eur -10%

Normal pris man-fredag   90 Eur -10%

Goffcar normalpris 45 Eur – aftalepris 40 Eur

Restaurant aftale rabat 5%