Ønskebrønden

Hvert år fordeles ugerne i året til andelshaverne, så alle får tildelt uger i højsæsonen – i lavsæsonen og i de mellemliggende perioder ved hjælp af en algoritme, som fordeler ugerne retfærdigt.

Det er ikke altid, at alle får deres ønsker opfyldt ift., ønsker om afholdelse af f.eks. sommerferie og efterårsferie.

Hvis man ønsker en specifik uge, kan man søge om denne uge blandt de uger, som andre andelshavere har fået tildelt.

For at hjælpe med at kommunikere ønsker mellem andelshaverne indbyrdes, har vi etableret "Ønskebrønden". Her kan I sætte point til salg eller ønske at købe point, og I kan skrive ønsker om lejligheder i specifikke uger.

Hvis man ønsker at “komme af med” sine uger, er det vigtigt, at man indgiver sit ønske inden 12 uger før feriestart. Hvis man ikke holder fristen med de 12 uger, kan man ikke frigive sine uger. Dvs. at man kommer til at betale for forbrug af el og varme, selv om man ikke benytter lejligheden

I kan lægge jeres ønske op i ønskebrønden om en bestemt uge og håbe på, at der er en anden andelshaver, som har fået tildelt den pågældende uge, som reagerer.

Denne Andelshaver har måske ikke brug for denne specifikke uge, som I ønsker at benytte. Det er så muligt at købe eller bytte uge med dig.

Det er ikke alle andelshavere, som kan bruge alle deres tildelte uger, og som derfor er interesserede i, at lægge deres uge i ønskebrønden til salg eller bytte.

I ønskebrønden kan man også sælge de point, som man ikke har brug for.
De sælges til 60 kr. pr. point. (indtil 01.05.2024 er prisen 50 kr. pr. point)

Den andelshaver som ikke kan bruge alle sine uger, er naturligvis interesseret i at sælge sine uger. En andelshaver kan købe en uge for point, som han selv har tilovers og/eller måske kan købe disse point af andre, som gerne vil sælge deres point, som de har tilovers.

Opsummering:

I ønskebrønden kan I gøre flg.:

  1. I kan gøre opmærksom på, at I ønsker en specifik uge
  2. I kan gøre opmærksom på at I ønsker en specifik lejlighed i en specifik uge, eller blot lejligheden
  3. I kan gøre opmærksom på, at I ønsker at sælge point, som du ikke kan nå at bruge.
  4. I kan gøre opmærksom på, at I ønsker at købe point til brug til en ekstra uge.

Hvis man ønsker at lægge sine ønsker i Ønskebrønden skal man skrive en mail til: booking@antico-frantoio.dk


Klik her for at komme til: Ønskebrønden