Meget nyt på hjemmesiden

30. maj 2024 20:14 , af Thomas Borg Mogensen

Der er en del nyheder på hjemmesiden:

 • Restaurantlisten, der tidligere var et excelark med link til Tripadvisor, har nu sin egen side - fortsat opdelt efter byer. Listen er renset for restauranter, der ikke længere findes.
  Der er link til restauranternes egne hjemmesider og kontaktoplysninger.
  På siden er en "Opslagstavle", hvor man er velkommen til at komme med rettelser og nye forslag til restaurantlisten.
 • Lej en Vespa - Et nyt punkt undet "Aktiv i Umbrien" der giver adresse m.m. til en Vespa udlejning tæt på San Feliciano. På deres hjemmeside, er der udover information om Vespa udlejningen også en række nyttige links (f.eks. vingårde og oliemøller med D.O.P klacificering) for alle der besøger Umbrien.
 • Under Aktiv i "Umbrien/Byer i nærheden" er der under "Trasimino søen" lagt link til sejlplaner til Øerne i søen - og en spadseretur på én af øerne.
 • Under Aktiv i "Umbrien/Byer i nærheden"er der under Gubbio lagt en brochure for det årlige "Geri Marathon", som fortæller om traditionen.
 • Besøg en vingård  - Et nyt punkt undet "Aktiv i Umbrien" der giver adresse m.m. på foreløbig 4 vingårde, som andelshavere har besøgt. Herunder en spændende med naturvin - som muligvis er kendt fra TV - DK4 "Noget i glasset"
  På siden er en "Opslagstavle", hvor man er velkommen til at komme med rettelser og nye forslag til listen over vingårde.

Vi ser frem til at endnu flere lægger deres profilbillede ind på hjemmesiden - det er jo lykkedes meget godt på Facebook.