Ved afrejse kan gode overskuds-madvarer efterlades på køkkenbordet og i køleskabet i fællesrummet.
Disse rester er tilgængelige for alle (fx frugt, grønt, æg, mel, ris, gryn, drikkevarer).
Uåbnede madvarer med datomærkning kan stilles i fælleskøleskabet til fælles afbenyttelse.
Det samme gælder for langtidsholdbare saucer, så som ketchup, sennep, tapenade, pesto og andre typer af saucer.
Skriv gerne i hvilken uge varerne er købt i.
Der må ikke efterlades let fordærvelige madrester, hverken i køleskab eller på køkkenbord.
Åbnede dåser og glas samt madvarer kan vidregives, efter aftale, til andre beboere.
I mellemgangen i østfløjen ved indgangen til de to værelser 111 og 112 er der opstillet et køleskab kun til brug af beboerne i værelserne. Husk at rengøre og fjerne madvarerne o.a. ved afrejse.
Der ingen fast procedure er for at passe køleskabet (rengøre/tømme), og det er ikke Giulios opgave, men vores egen!