Tag en virtuel tur på Antico Frantoio d'Oro 

Det er nu muligt at tage en virtuel tur i 11 af lejlighederne på Antico Frantoio d'Oro. Gå selv rundt og dan jer et indtryk af de forskellige lejligheder eller få en guidet tur igennem huset. 
Det er muligt at se Tobaksladen, alle lejlighederne i Møllehuset samt fællesrummet og de tilhørende gæsteværelser.

For at se Vest-afdelingen (Lejlighed:103,123,124,133,134) Vest

For at se Øst afdelingen (Lejlighed:102,121,122,131,132, fællesrum og gæsteværelser) Øst

For at se Tobaksladen (311) Tobaksladen

I kan bevæge jer rundt i bygningen og gennem lejlighederne ved at klikke på de runde cirkler, I kan se på gulvene eller ved brug af piletasterne.

I kan se værelserne fra andre vinkler ved at klikke på et punkt, holde musen nede, og "trække" skærmbilledet i den retning I ønsker at se.

Undervejs på jeres tur vil I både se små cirkler, der indeholder lidt informationer og logoer med. Hvis I klikker på logoet, vil I blive taget med udenfor forskellige steder på ejendommen. For at vende tilbage, så skal I vende jer om og klikke på logoet med manden.

Nede i højre hjørne finder I en række små symboler:

  • Dollhouse - her kan I få vist hele huset som et dukkehus
  • Floorplan - her kan I se en hel etages rumindelinger- ved klikke på et af rummene går I derind. På Floorplan kan I også se numrene på de enkelte lejligheder.
  • Floor Selector - her kan I skifte fra etage til etage
  • Measurement Mode - her får I en linieal, hvor I kan klikke fra punkt til punkt og få målene vist. 

Prøv en guidet tur.
Det også muligt for at få en guidet tur rundt i de forskellige dele af huset. Dette gøres ved at trykke på "Play"-knappen, som I finder nederst i venstre hjørne.